L'altra jo

Preu: 12 € 


Número: 30

Autor: Cathy MacPhail

Coberta: Fox International Productions

Format: 13,5x21,5 cm

Pàgines: 154

Edició: 1

ISBN: 978-84-92435-68-5

.

La vida de la jove Fay sembla perfecta, però tot canviarà de la manera més insospitada. Un dia, aparentment un dia com un altre qualsevol, Fay comença a tenir la molesta sensació que alguna persona l’està seguint. Encara que semble absurd, Fay juraria que aquesta altra persona és un doble seu, una persona exactament igual a ella. I, encara més, cada vegada està més convençuda que aquesta persona no es conforma amb voler tenir el seu mateix aspecte, sinó que vol apropiar-se de la seua vida. Mai no s’ho podria haver imaginat, però ben prompte Fay descobrirà que una part secreta i fosca del seu passat està a punt de posseir-la...

Cathy MacPhail és una escriptora escocesa amb una llarga trajectòria literària. La major part dels seus llibres estan adreçats al públic infantil i juvenil i abasten una gran amplitud de temes i situacions.

De la seua experiència amb els adolescents, MacPhail afirma que, quan va als instituts a parlar dels seus llibres, molts alumnes li diuen que L’altra jo els ha resultat el més interessant i terrorífic de tots, perquè tracta la idea d’enfrontar-se a un mateix.

L’altra jo (Another me en l’edició original) ha estat recentment portada al cine de la mà de la directora Isabel Coixet.

 

Nivell de lectura

2n cicle de l'ESO i Batxillerat

 

Valors que desenvolupa l'obra

identitat, amistat

 Descàrregues

Primers capítols (PDF)